«Γιατι η υγεια δεν είναι πολυτελεια, ειναι αδηριτη αναγκη»

Η Πύλη Υγείας και Ενέργειας είναι μία εταιρία του Ομίλου Contract που εδρεύει στην Καβάλα και το κύριο αντικείμενό της είναι να παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα που αφορούν στην υγεία. Το πετυχαίνει αυτό είτε δημιουργώντας τα δικά της προϊόντα προνομίων και παροχών υγείας, είτε προωθώντας προϊόντα συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριών, στοχεύοντας πάντα στην εξεύρεση της κατάλληλης λύσης για κάθε πελάτη.

Απευθύνεται με τα προϊόντα της σε όλους, καθώς είναι σε θέση να εξασφαλίσει αφενός την οικονομικότερη λύση για την υγεία όσων το βαλάντιο είναι περιορισμένο – δικαιούνται όμως αξιοπρέπεια στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, αφετέρου σε όσους επιζητούν την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής (value for money), δημιουργώντας συνδυαστικά προϊόντα σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργάζεται, για τα οποία θα μιλήσουμε στη συνέχεια και θα έχουμε την ευκαιρία να τα αναλύσουμε.

Κύριο μέλημα και φροντίδα μας είναι η ποιότητα στην εξυπηρέτηση και για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών υγείας, αλλά και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες, προκειμένου να είμαστε σε θέση, κάνοντας έρευνα αγοράς να παρέχουμε στον πελάτη μας συμβουλή, αλλά και την ασφαλέστερη και οικονομικότερη λύση για την υγεία του, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του.

Με τα προϊόντα Smart Care σήμερα μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες που αφορούν την υγεία σας και την υγεία της οικογένειά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Σε ποιους απευθυνόμαστε;

Σε άτομα κάθε ηλικίας, πρόσωπα με χρόνιες παθήσεις, ανθρώπους με προβλήματα υγείας, ανασφάλιστους αλλα και ήδη ασφαλισμένους εξειδικεύοντας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

happy family
thumps up couple

Μπορείς να την αποκτήσεις!

Με προσιτό κόστος, χωρίς προϋποθέσεις, μηδαμινή αναμονή έκδοσης.

Female healthcare worker

Είναι εύχρηστη?

Κάνοντας μια κλήση στο συντονιστικό κέντρο , κάνεις μια απλή και γρήγορη επιβεβαίωση των στοιχείων σου, γίνετε ενημέρωση για την ειδικότητα που χρειάζεσαι. Με άμεση ανταπόκριση πραγματοποιείτε αναζήτηση κατάλληλου παρόχου και συμφωνία κόστους. Τέλος μας επιβεβαιώνεις αν συμφωνείς με το ραντεβού και ενημερώνετε οι εκάστοτε παροχές

Πώς λειτουργεί το συντονιστικό?

Καλώντας το συντονιστικό κέντρο μπορείς να κλείσεις ραντεβού όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως 18:00 με άμεση ενημέρωση για κλείσιμο ραντεβού ανάλογα την διαθεσιμότητας των παροχών η να αναφέρεις ένα επείγον περιστατικό με επίσης άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα.

calling center