«Γιατί η υγεία δεν είναι πολυτέλεια, είναι αδήριτη ανάγκη»

SMARTSIMPLE cropped

Η κάρτα υγείας Smart Care είναι το εισιτήριο για να αποκτήσεις πρόσβαση στις δωρεάν παροχές, τα προνόμια και τις εκπτώσεις που προσφέρονται από τους Παρόχους Υγείας που είναι συμβεβλημένοι με το Πανελλαδικό Δίκτυο Παρόχων Υγείας Smart Care.

Με τη χρήση της κάρτας υγείας γίνεσαι άμεσα αποδέκτης του συνόλου των παροχών που προσφέρονται από το Δίκτυο, παροχές οι οποίες συνεχώς αυξάνονται και εμπλουτίζονται μέσα από νέες συνεργασίες ανά την Ελλάδα.

Η νέα κάρτα Smart Care Silver!

smartcare silver

Με ΟΛΕΣ τις παροχές/καλύψεις της Smart Care Simple και ΕΠΙΠΛΕΟΝ παροχές για να μας προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη λύση. Για όλους εμάς που θέλουμε το κάτι παραπάνω!

Έτσι μπορείς να βρείς το γιατρό σου δίπλα σου, καθώς το πανελλαδικό δίκτυο παρόχων υγείας περιλαμβάνει γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, διαγνωστικά κέντρα, πολυϊατρεία & κέντρα αποκατάστασης!

«Η Έξυπνη Φροντίδα της υγείας μας»

smart care gold

Η κάρτα υγείας Smart Care Gold είναι ένα συνδυαστικό προϊόν, το οποίο σου εξασφαλίζει προνόμια και παροχές υγείας μέσω της κάρτας υγείας Smart Care, μαζί με ασφαλιστική κάλυψη σε συνεργασία με την Ασφαλιστική Εταιρία Ατλαντική Ένωση.

Επιπλέον, μέσω της κάρτας υγείας Smart Care Gold, παρέχονται εντελώς δωρεάν από την Ατλαντική Ένωση, όλα τα προνόμια που προβλέπονται από την Κάρτα Πρόληψης Υγείας της Εταιρίας. Έτσι δικαιούσαι ιατρικές επισκέψεις με προνομιακές τιμές και εκπτώσεις – τόσο για διαγνωστικές εξετάσεις όσο και για νοσηλείες, από μεγάλα συνεργαζόμενα νοσηλευτήρια & ιατρικά κέντρα.