Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις

faq woman explaning

Θα χαρούμε να σου λύσουμε οπουδήποτε απορία έχεις απλά κάνοντας ένα τηλεφώνημα η με αποστολή ενός ηλεκτρονικού μνήματος από την φόρμα επικοινωνίας μας.

Η κάρτα υγείας Smart Care Simple είναι το εισιτήριο για να αποκτήσεις πρόσβαση στις δωρεάν παροχές, τα προνόμια και τις εκπτώσεις που προσφέρονται από τους Παρόχους Υγείας που είναι συμβεβλημένοι με το Πανελλαδικό Δίκτυο Παρόχων Υγείας Smart Care.

Η κάρτα υγείας Smart Care Simple  απευθύνεται σε όλους. Μπορείς να την αποκτήσεις για τον εαυτό σου ή και για όλα τα μέλη της οικογένειάς σου, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας και κατάστασης υγείας, χωρίς εξαιρέσεις και περιορισμούς απόκτησης ή κάλυψης!

Η κάρτα υγείας Smart Care Gold είναι ένα συνδυαστικό προϊόν, το οποίο σας εξασφαλίζει:

  • Προνόμια και παροχές υγείας μέσω της κάρτας υγείας Smart Care,
  • Ασφαλιστική κάλυψη σε συνεργασία με την Ασφαλιστική Εταιρία Ατλαντική Ένωση.
  • Ειδικά προνόμια και παροχές.

Επιπλέον, μέσω της κάρτας υγείας Smart Care Gold, παρέχονται εντελώς δωρεάν  από την Ατλαντική Ένωση, όλα τα προνόμια που προβλέπονται από την Κάρτα Πρόληψης Υγείας της Εταιρίας. Έτσι δικαιούσαι ιατρικές επισκέψεις με προνομιακές τιμές και εκπτώσεις ‐ τόσο για διαγνωστικές εξετάσεις όσο και για νοσηλείες, από μεγάλα νοσηλευτήρια & ιατρικά κέντρα που συνεργάζονται με την Ατλαντική Ένωση

Η κάρτα υγείας Smart Care Gold απευθύνεται σε όλους. Μπορείτε να την αποκτήσετε για τον εαυτό σου ή και για όλα τα μέλη της οικογένειάς σου, έως την ηλικία των 65 ετών και εφόσον το επιτρέπει η υγεία σου.

Η χρήση της κάρτας υγείας Smart Care Gold είναι πολύ απλή. Με ένα απλό τηλεφώνημα το Συντονιστικό μας Κέντρο το οποίο 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο αναλαμβάνει να κλείσει το ραντεβού που χρειάζεσαι με τον γιατρό και να αναλαμβάνει και την παρακολούθηση όλων των ενεργειών μέχρι την υλοποίησή του διασφαλίζοντας ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η διάρκεια ισχύος της κάρτας υγείας είναι 1 έτος με δυνατότητα ανανέωσης.